Doresti un semineu trainic la un pret avantajos?

Seminee pe lemne pret , pentru ca echipa noastra este prezenta in piata semineelor stim fiecare cerinta sa o aducem la proiect realizat! Avem o gama multipla de produse la montaj seminee: de la seminee pe lemne, pe bioetanol pana la seminee electrice si rustice,cat si cosuri de fum profesionale. Toate acestea sunt la preturi foarte bune pe toata zona Romaniei, accesibile pentru bugetul dumneavoastra!

Semineu Arges pe lemne ,semineu cu bioetanol sau cu focar electric cu posibilitate de montaj pe colt sau pe perete drept din piatra naturala Elada crem si granit nu are pori iar intretinerea este foarte usoara.

Price: €2.788,00

Descriere

Semineu Arges

Este un produs Petros Semineee, Companie cu traditie de peste 75 de ani in domeniul semineelor si al cosurilor de fum.
Prin cercetare si inovatie tehnologica permanenta, folosind doar piatra naturala de cea mai inalta calitate, atent selectionata, Seminee Petros a reusit sa mentina in tot acest timp continuitatea calitatii si a profesionalismului oferit clientilor sai din ce in ce mai numerosi si mai exigenti.
Semineul Arges este un produs de top, semineu realizat din piatra naturala Elada  Crem si Granit  de inalta calitate, cu un design unic, elegant.

Astazi,semineul este un element de decor care trebuie sa fie armonios din punct de vedere estetic cu restul spatiului. Este un element arhitectural si decorativ al carui scop nu este numai designul, ci si crearea unei atmosfere calde in interiorul caminului dumneavoastra.

Detalii produs:

Semineu drept sau pe colt.

Semineu Arges  include:

–  piatra naturala  Ellada Crem
– Racord flexibil din inox, 3ml , Kit hota ignifuga
– Kit de izolare hota
1- 2 Grile de refulare a aerului cald.

– Toate accesoriile de montaj(kitul de montaj semineu, -Hota izolata pentru convectie, calculata la o inaltime a incaperii intre 260 si 300cm;
-Tubulatura de conectare in cosul de fum + accesorii conectare;
-Grile de ventilatie si decompresie.

– Combustibil: Lemn,

Detalii livrare:

Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma
Durata montaj: 1 zi maxim 2
LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITE !

* Optional:

– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara pentru aerul de ardere

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Nu includem in pret zugraveli ,gletuiri sau lacuiri acestea le vom lasa pe mana unui zugrav-decorator
<< return to listing