Semineu Arges pe lemne ,semineu cu bioetanol sau cu focar electric cu posibilitate de montaj pe colt sau pe perete drept din piatra naturala Elada crem si granit nu are pori iar intretinerea este foarte usoara.

Nu includem in pret zugraveli, gletuiri si lacuiri. Acest lucru il lasam pe mana unui zugrav-decorator

Pret masca din piatra Semineu Arges  1779 €uro

Price: €3.545,00
Dimensiune: 110cm x 12cm x 74cm (LxWxH)

Descriere

Semineu Arges

Este un produs Petros Semineee, Companie cu traditie de peste 75 de ani in domeniul semineelor si al cosurilor de fum.
Prin cercetare si inovatie tehnologica permanenta, folosind doar piatra naturala de cea mai inalta calitate, atent selectionata, Seminee Petros a reusit sa mentina in tot acest timp continuitatea calitatii si a profesionalismului oferit clientilor sai din ce in ce mai numerosi si mai exigenti.
Semineul Arges este un produs de top, semineu realizat din piatra naturala Elada  Crem si Granit  de inalta calitate, cu un design unic, elegant.

Astazi,semineul este un element de decor care trebuie sa fie armonios din punct de vedere estetic cu restul spatiului. Este un element arhitectural si decorativ al carui scop nu este numai designul, ci si crearea unei atmosfere calde in interiorul caminului dumneavoastra.

Finisaj realizat din piatra naturala cu transport gratuit oriunde in Romania    Semineu Arges este compatibil cu o multitudine de modele de focare iar dimensiunile semineului se pot adapta functie de focarul dumneavoastra sau focarul ales din gama noastra de focare.

In acordarea garantiei produselor si serviciilor se va tine cont de respectarea instructiunilor de buna exploatare si intretinere a acestora de catre utilizator.
Achizitionarea acestui produs implica luarea la cunostiinta si respectarea instructiunilor de exploatare si intretinere ale acestuia.

Instalarea componentelor semineului si/sau ale cosului de fum se face numai de catre personal specializat.
Orice modificari ale structurii, elementelor componente si a modului de functionare ale semineului sau ale cosului de fum se pot face numai de catre personal specializat

Detalii produs:

Semineu pe  drept sau pe colt.

Semineu Arges  include:

 

Detalii livrare:

Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma
Posibilitate de montaj: 1 zi maxim 2
LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITE !

* Optional:

https://semineeieftine.com/products-category/accesorii-seminee/

Pentru montajul hotei de convectie cu silicat de falciu pretul va fi plus 255 €uro.

 – Focar fonta.

 –  Sisteme de ventilatie fortata
 –  Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
 – Priza exterioara pentru aerul de ardere.

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Nu includem in pret zugraveli ,gletuiri sau lacuiri acestea le vom lasa pe mana unui zugrav-decorator
<< return to listing