*Semineu Cumpa . Semineu la gata cu toate accesoriile incluse transport si montaj inclus,pretul este de 2235€

Price: €2.699,00
Dimensiune: 135cm x 35cm x 116cm (LxWxH)
Greutate: 320 kg

Descriere

          Semineu Cumpana

Semineu Cumpana din piatra naturala Elada Crem dar poate fi construit si din alt model de piatra, compatibil pe colt si pe perete drept.

Focar fonta compatibil.

Focar fonta

https://semineeieftine.com/despre-noi/focar-fonta-a-101/

Dar sunt compatibile si alte focare.

–  Accesoriile necesare pentru  montaj

(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu , hota  Tubulatura de conectare in cosul de fum + accesorii conectare), 2 – 3 grile ventilatie   Sisteme de ventilatie fortata. Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi. Priza exterioara de ardere
Grile de ventilatie si decompresie
Combustibil: Lemn, electric sau bioetanol.

In acordarea garantiei produselor si serviciilor se va tine cont de respectarea instructiunilor de buna exploatare si intretinere si montaj ale  acestora.
Achizitionarea acestui produs implica luarea la cunostiinta si respectarea instructiunilor de exploatare si montaj.
Instalarea componentelor semineului si/sau ale cosului de fum se face numai de catre personal specializat.
Orice modificari ale structurii, elementelor componente si a modului de functionare ale semineului sau ale cosului de fum se pot face numai de catre personal specializat.

Pentru semineu pe lemne

Ajungerea la capacitatea termica dorita depinde de combustibilul folosit : lemn de esenta tare, avand umiditatea de maxim 15%, de modul in care este aprins focul, de modul in care este realimentat, de reglarea aerului de ardere, de tirajul cosului de fum, de alimentarea cu aer proaspat in incapere si de organizarea circulatiei aerului cald in incapere si nu in ultimul rand de gradul de izolare al constructiei.

Semineu  Cumpana/ Comenzi si termen de livrare

Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei in functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

ATENTIE

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

<< return to listing