Call us : 0724 942 055
Mail us : semineecosuri@gmail.com

Doresti un semineu trainic la un pret avantajos?

Seminee pe lemne pret , pentru ca echipa noastra este prezenta in piata semineelor stim fiecare cerinta sa o aducem la proiect realizat! Avem o gama multipla de produse la montaj seminee: de la seminee pe lemne, pe bioetanol pana la seminee electrice si rustice,cat si cosuri de fum profesionale. Toate acestea sunt la preturi foarte bune pe toata zona Romaniei, accesibile pentru bugetul dumneavoastra!

Focar B120
11 Kw (90-110 mp)
 14.5 kw
Otel + Samota
Standard
3 laturi sticla
126 Kg
295 C
81 %
Admisie dubla
A
Price: €1.233,00
Dimensiune: 804cm x 411cm x 994cm (LxWxH)

Descriere

Focar B120 Sticla Stanga + Dreapta

 
Focar B120 Sticla Stanga + Dreapta cu 3 laturi de sticla, creat pentru constructia de seminee, avand un design modern. Focarul este samotat si usor de intretinut.
 
11 Kw (90-110 mp)
 14.5 kw
Otel + Samota
Standard
3 laturi sticla
126 Kg
180 mm
500 mm
Gri
295 C
81 %
Admisie dubla
 
A

Combustibil de ardere recomandat: lemne de esenta tare (umiditate 15 max. 20%)sau carbuni

Sticla rezistenta la temperaturi de pana la 800 de grade!

Timpul de ardere a lemnului la o umplere a focarului este de 4-5 ore (cu usa inchisa si ventilatia focarului la un nivel mediu)!!

Focar  B120 este prevazut cu gratar si cenusar generos (sertar) amplasat in vatra pentru colectarea cenusei.

Eficienta procesului de ardere si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat cu ajutorului captuselii de samota din interiorul camerei de ardere.

Sistem de dubla combustie cu aer secundar preincalzit din exterior. Perdea de aer cu reglaj supimentar deasupra usii pentru depuneri mai mici de cenusa pe sticla.

Incinta focarului si usa din otel refractar de inalta calitate, folosit in productie cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta mare la temperaturi inalte.

Etansari perfecte multumita sudurilor solide realizate într-un ecran protector de gaze nobile.

Focarul B120 este echipat cu racord pentru admisie a aerului din exterior de fi 125mm.

Picioare reglabile pentru a putea fi inaltat cu usurinta.

Un schimb termic mai bun multumita deflectorului amplasat in conul focarului pentru a extinde traseul fumului spre evacuare.

Pozele au caracter informativ. Produsul livrat poate avea imbunatatiri aduse  fata de produsul prezentat care nu afecteaza functionalitatea si nici sau forma acestuia (ex. culoarea manerelor, forma cenusarului sau materialul din care este confectionat deflectorul, dupa caz.)Produsele pot avea o culoare diferita fata de poza de prezentare cu pana la 10% mai inchise sau deschise in functie de lotul de productie.

 
<< return to listing
WhatsApp chat