PENTRU FUNCTIONAREA SEMINEULUI LA PARAMETRII OPTIMI TREBUIE FOLOSITE LEMNE USCATE, DE PREFERINTA LEMNE DE ESENTE TARI, CARE AU O UMIDITATE MAI MICA DE 20%

Descriere

                                  FOCAR  SEMINEU

                                                                    B70I-W9

Focar semineu B70I-W9 din fonta robust, fiabil, performant, solid sunt calificativele acestuia. Focarul  permite o utilizare practica si rationala, acest insert de dimensiuni mari aduce satisfactie oricarui amator de incalzire si eficacitate. O difuzie importanta de caldura se efectueaza la nivelul geamului vitroceramic si la nivelul hotei semineului.

Focar pentru semineu, confectionat din fonta. Functioneaza pe baza de combustibil solid, si anume lemn uscat, atingand o putere de 11 kW.

Dimensiuni: deschidere 68cm, adancime 40 cm

Putere totala: 11kw;

Evacuare Ø180

Randament: 73 %;

Emisie CO: 0,29%;

Autonomie: foc de lunga durata;

Dimensiune lemn: 40cm

Garantie: 2 ani.

Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul (tava) amplasat sub gratar pentu o indepartare usoara a acesteia.

Depuneri de funingine reduse cu ajutorul sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer.)

  • Focar semineu B70I-W9 Utilizarea la maxim a energiei

Obtinerea de caldura maxima datorita lamelelor radiante din fonta amplasate in cantitate foarte mare pe toti pereti exteriorii ai focarului.

Traseului fumului spre evacuare va fi extins cu ajutorul deflectorului amplasat in conul focarului pentru un schimb termic mai bun.

Eficenta crescuta a focarului cu ajutorul controlului manual amplasat in partea inferioara, astfel avand un control cat mai precis asupra procesului de ardere.

Echipat cu clapeta de control a tirajului pentru a impiedica solicitarea la maxim a focarului si pentru a obtine un consum cat mai scazut de lemne.

Focar semineu B70I-W9  Eficiență și performanță: Pentru a obține o eficiență excelentă, performanță și o implementare ecologica, focarul conține suprafețe mari de disipare a căldurii precum si sistemele Eco și EcoPlus cu clapeta  de tiraj.

PENTRU FUNCTIONAREA SEMINEULUI LA PARAMETRII OPTIMI TREBUIE FOLOSITE LEMNE USCATE, DE PREFERINTA LEMNE DE ESENTE TARI, CARE AU O UMIDITATE MAI MICA DE 20%

<< return to listing