Optional:
– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara de ardere

Price: €324.900,00

Descriere

Semineu Actium compatibil pe colt ,din piatra naturala Elada crem si travertin care nu are pori iar intretinerea este foarte usoara
Acesta este un produs,,Petros seminee” companie cu experienta de 85 de ani in domeniul semineelor sobelor dar si a cosurilor de fum. Prin cercetare si inovatie tehnologica permanenta, folosind doar piatra naturala de cea mai inalta calitate, a reusit sa mentina in tot acest timp continuitatea calitatii si a profesionalismului oferit clientilor sai din ce in ce mai numerosi si mai exigenti.
Acest semineu contine:
– Semineu din piatra naturala Ellada Crem si travertin- origine Grecia
– FOCAR FONTA B70I
– Toate accesoriile de montaj(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu , hota & racordare inox 3 metri), 2 grile ventilatie + toate materialele necesare punerii in opera a semineului -origine GRECIA
– Montajul si transportul sunt incluse in pretul afisat

Combustibil: Lemn,
Detalii livrare:
Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma
Durata montaj: 1 zi maxim 2
Daca nu aveti cos de fum si achizitionati acest semineu primiti reducere la pretul de lista pentru achizitia cosului de fum. Cos de fum izoceramic certificat CE ce contine – baza de colectare condens , usita de vizitare-curatire otel, palarie din granit paraploaie si paravint adeziv refractar special 25 kg plus garantie integrala si transport gratuit.

* Optional:

– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara de ardere

ATENTIE

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITE !

<< return to listing