Doresti un semineu trainic la un pret avantajos?

Seminee pe lemne pret , pentru ca echipa noastra este prezenta in piata semineelor stim fiecare cerinta sa o aducem la proiect realizat! Avem o gama multipla de produse la montaj seminee: de la seminee pe lemne, pe bioetanol pana la seminee electrice si rustice,cat si cosuri de fum profesionale. Toate acestea sunt la preturi foarte bune pe toata zona Romaniei, accesibile pentru bugetul dumneavoastra!

Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei in functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

 
Price: €2.500,00

Descriere

Seminee pe lemne pret Andros din piatra naturala Travertin , nu are pori ,se intretine ireprosabil Semineele sunt sisteme de incalzire care includ camera de ardere(focar), finisaje din piatra naturala, caramida , camera de convectie sau hota de convectie, in interiorul careia se face transformarea termica aer cald-aer rece, Kitul de racordare la cosul de fum, guri de admisie si de refulare a aerului cald.

 

Detalii produs seminee pe lemne pret Andros:

-Imbracaminte piatra naturala Travertin + kit montaj;

-Focar fonta vertical, Putere 15 kw;

-Hota izolata pentru convectie, calculata la o inaltime a incaperii intre 260 si 300cm;
-Tubulatura de conectare in cosul de fum + accesorii conectare;
-Grile de ventilatie si decompresie
Combustibil: Lemn,
– Toate accesoriile de montaj(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu , hota & racordare inox 3 metri), 2 grile ventilatie + toate materialele necesare punerii in opera a semineului -origine GRECIA

– Montajul si transportul sunt incluse in pret.

Combustibil:

Lemn, L- 50cm

Specificatii amplasare:

-Pe colt: 1200 x 1200 (Lxl)
-Pe drept: 1650 x 750(LxA)

In acordarea garantiei produselor si serviciilor se va tine cont de respectarea instructiunilor de buna exploatare si intretinere a acestora de catre utilizator.
Achizitionarea acestui produs implica luarea la cunostiinta si respectarea instructiunilor de exploatare si intretinere ale acestuia.
Instalarea componentelor semineului si/sau ale cosului de fum se face numai de catre personal specializat.
Orice modificari ale structurii, elementelor componente si a modului de functionare ale semineului sau ale cosului de fum se pot face numai de catre personal specializat

 

<< return to listing