Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei in functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

 
Price: €3.200,00

Descriere

Seminee pe lemne pret Andros din piatra naturala Travertin , nu are pori ,se intretine ireprosabil Semineele sunt sisteme de incalzire care includ camera de ardere(focar), finisaje din piatra naturala, caramida , camera de convectie sau hota de convectie, in interiorul careia se face transformarea termica aer cald-aer rece, Kitul de racordare la cosul de fum, guri de admisie si de refulare a aerului cald.

 

Detalii produs seminee pe lemne pret Andros:

-Imbracaminte piatra naturala Travertin + kit montaj;

-Focar fonta vertical, Putere 11 kw;

-Hota izolata pentru convectie, calculata la o inaltime a incaperii intre 260 si 300cm;
-Tubulatura de conectare in cosul de fum + accesorii conectare;
-Grile de ventilatie si decompresie
Combustibil: Lemn,
– Toate accesoriile de montaj(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu , hota & racordare inox 3 metri), 2 grile ventilatie + toate materialele necesare punerii in opera a semineului -origine GRECIA

– Montajul si transportul sunt incluse in pret.

Combustibil:

Lemn, L- 50cm

Specificatii amplasare:

-Pe colt: 1200 x 1200 (Lxl)
-Pe drept: 1650 x 750(LxA)

In acordarea garantiei produselor si serviciilor se va tine cont de respectarea instructiunilor de buna exploatare si intretinere a acestora de catre utilizator.
Achizitionarea acestui produs implica luarea la cunostiinta si respectarea instructiunilor de exploatare si intretinere ale acestuia.
Instalarea componentelor semineului si/sau ale cosului de fum se face numai de catre personal specializat.
Orice modificari ale structurii, elementelor componente si a modului de functionare ale semineului sau ale cosului de fum se pot face numai de catre personal specializat

 

<< return to listing