Doresti un semineu trainic la un pret avantajos?

Seminee pe lemne pret , pentru ca echipa noastra este prezenta in piata semineelor stim fiecare cerinta sa o aducem la proiect realizat! Avem o gama multipla de produse la montaj seminee: de la seminee pe lemne, pe bioetanol pana la seminee electrice si rustice,cat si cosuri de fum profesionale. Toate acestea sunt la preturi foarte bune pe toata zona Romaniei, accesibile pentru bugetul dumneavoastra!

Semineul Arheea este un element de decor care trebuie sa fie armonios din punct de vedere estetic cu restul spatiului. Este un element arhitectural si decorativ al carui scop nu este numai caldura, ci si crearea unei atmosfere calde.

Price: €1.960,00

Descriere

   Semineu Arheea este realizat din piatra natura Elada Crem si Ardezie de cea mai buna calitate.  DURATA DE MONTAJ CU PROBA DE FUNCTIONARE 1 ZI MAXIM DOUA FUNCTIE DE SITUATIA DIN TEREN Livrarea din stoc se poate face intre 7-10 zile de la comanda ferma a achizitiei ,si functie de locatie . Acest semineu contine :semineu,din piatra elada crem,ardezie origine grecia,birna din lemn de larice, si focar b70i de 11 Kw

https://semineu-bucuresti.ro/sample-page/focar-semineu-fonta-b70i-w9/

– Toate accesoriile de montaj kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu la hota si racordare inox 3 metri, 2 grile ventilatie si toate materialele necesare punerii in opera a semineului.

Cos de fum recomandat pentru perfecta functionare a semineului – cos ceramic, circular  cu interior de 180mm dar sunt compatibile si alte cosuri de fum.

-Hota izolata pentru convectie, calculata la o inaltime a incaperii intre 260 si 300cm;
-Tubulatura de conectare in cosul de fum + accesorii conectare;
-Grile de ventilatie si decompresie
Combustibil: Lemn,

Nu includem in pret zugraveli, gletuiri si lacuiri. Acest lucru il lasam pe mana unui zugrav-decorator
Semineele moderne construite de compania noastra se pot personaliza astfel incat pentru finisajele externe se pot alege materiale diferite fata de cele prezentate in poza semineului si totodata se pot adapta ca forma si dimensiune pentru orice varianta de focar.
* Optional:
– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara de ardere

 

Detalii livrare semineu Arheea:

Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma
Durata montaj: 1 zi maxim 2

ATENTIE
Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative
LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITE !
Pentru o buna functionare a semineului este necesar lemn de esenta tare si foarte bine uscat.

https://www.youtube.com/watch?v=zEpIzzNHMXY

<< return to listing