Doresti un semineu trainic la un pret avantajos?

Seminee pe lemne pret , pentru ca echipa noastra este prezenta in piata semineelor stim fiecare cerinta sa o aducem la proiect realizat! Avem o gama multipla de produse la montaj seminee: de la seminee pe lemne, pe bioetanol pana la seminee electrice si rustice,cat si cosuri de fum profesionale. Toate acestea sunt la preturi foarte bune pe toata zona Romaniei, accesibile pentru bugetul dumneavoastra!

* Optional:

– Sisteme de ventilatie fortata

– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi

– Priza exterioara de ardere

Transportul si montajul sunt gratuite

Price: €2.049,00

Descriere

Semineu   Tethys  compatibil pe colt si pe perete drept-Livrare si montaj gratuit oriunde in tara!

Semineu   Tethys  gata de functionare cu focar de fonta, toate accesoriile , livrare si montaj,oriunde in tara incluse in pret.

Produs de calitate superioara din piatra naturala Ellada Crem nu are pori si se intretine ireprosabil.

Semineul are o durata de viata de peste 50 de ani, functioneaza pe un principiu foarte simplu, acela al convectiei de aer, este usor de utilizat si nu are parti componente aflate in miscare care ar putea sa se strice in timp.

Semineul va asigura reducerea substantiala a  facturii la incalzire, iar in cazul unei pene de electricitate sau de gaze poate suplini cu succes incalzirea intregii locuinte- in asociere cu kitul de recuperare a caldurii pentru etajele superioare ale casei.

Semineu cu design clasic, realizat pentru Europa are o cerere mare in piata. Materiale piatra naturala si lemn de larice.origine Grecia.. Stocul semineelor este permanent monitorizat exista permanent peste 500 de seminee pe stoc. Livrare si montaj oriunde in Romania in 7-10 zile de la c

omanda ferma si confirmarea achizitiei.

Nu includem in pret zugraveli, gletuiri si lacuiri. Acest lucru il lasam pe mana unui zugrav-decorator.

Contine:

 – Semineu din piatra naturala  Ellada Crem – origine Grecia

 – Toate accesoriile de montaj(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu la hota & racordare inox2 metri), 2 grile ventilatie + toate materialele necesare punerii in opera a semineului -origine Franta

 – Montajul si transportul sunt incluse in pret.

 

Cos de fum recomandat pentru perfecta functionare a semineului – cos ceramic, circular  cu interior de 180mm dar sunt compatibile si alte cosuri de fum.

* Optional:

– Sisteme de ventilatie fortata

– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi

– Priza exterioara de ardere

Transportul si montajul sunt gratuite

<< return to listing