Semineu Bihor nu mai este de multa vreme un simplu obiect cu ajutorul caruia doar se incalzesc locuinte. El a capatat diverse forme, dimensiuni, aspecte stilizate ce il ajuta sa devina un obiect exclusivist de decor. Succesul unui asemenea obiect tine de materialul din care este fabricat si de sistemul prin care functioneaza.
Pe site-ul nostru veti gasi modele de seminee cu forme avangardiste, avand avantajul de a fi compatibile cu forme diverse de combustibil: seminee pe lemne, electrice  sau seminee pe bioetanol. De asemenea, oferim si o gama de seminee clasice, pe lemne, realizate din piatra, marmura si diverse materiale. Pentru comoditatea dumneavoastra si pentru conditii limitate de a mobila locuinta, dispunem si de seminee electrice. Acestea functioneaza fara cos de fum si au avantajul de a avea o aeroterma ce poate fi folosita in vremuri friguroase.
Pretul unui semineu variaza in functie de caracteristicile si materialele din care este fabricat. Un semineu se poate plia pe resursele financiare disponibile si poate deveni accesibil mai multor categorii sociale.
Decoratiuni precum semineele pot fi pozitionate in colturi sau de perete, acest lucru fiind un avantaj in ergomonia spatiului de care dispuneti. in functie de doleantele personale si caracteristicile locuintelorsemineela pot fi modificate, ajustate pentru a se aseza cat mai confortabil in locuinta dumneavoastra.
Montam seminee oriunde in tara, cu seriozitate si profesionalism!

Price: €2.945,00

Descriere

                  Semineu Bihor

Semineu Bihor compatibil pe colt,din piatra naturala Elada-Crem .
pretul semineului reprezinta finisajul din piatra naturala,focarul,racordul,hota de convectie(Calculata la o innaltime a camerei intre 2,6-3.00 m)
termoizolata interior si grilele de evacuare
Montajul & transportul sunt incluse in pret.

Contine:
– Semineu din piatra naturala Elada Crem- origine Grecia

– FOCAR FONTA

https://semineeieftine.com/magazin-on-line/focar-semineu-b70i/
-Hota izolata pentru convectie, calculata la o inaltime a incaperii intre 260 si 300cm;
-Tubulatura de conectare in cosul de fum + accesorii conectare;
-Grile de ventilatie si decompresie
Combustibil: Lemn,
– Toate accesoriile de montaj(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu , hota & racordare inox 3 metri), 2 grile ventilatie + toate materialele necesare punerii in opera a semineului -origine GRECIa

Detalii livrare:
Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma
Durata montaj: 1 zi maxim 2
LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITE

Nu includem in pret zugraveli, gletuiri si lacuiri. Acest lucru il lasam pe mana unui zugrav-decorator.

Cos de fum recomandat pentru perfecta functionare a semineului – cos ceramic, circular  cu interior de  minim 180mm dar sunt compatibile si alte cosuri de fum.

 Daca nu aveti cos de fum si achizitionati acest semineu primiti unCUPON REDUCERE de 10% din pretul de lista pentru achizitia cosului de fumCos de fum izoceramic certificat CE ce contine – baza de colectare condens , usita de vizitare-curatire otel, palarie  anti ploaie si  vint adeziv refractar special 25 kg plus garantie  si transport gratuit.

* Optional:
– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara de ardere

ATENTIE

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

<< return to listing