Detalii livrare:
Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma
Durata montaj: 1 zi maxim 2
LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITE

We cannot display this gallery” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Price: €4.234,00

Descriere

                                               Semineu Demetrias          

                                                                                 

Semineu Demetrias din piatra naturala Elada Crem si Granit.  Semineu cu posibilitate de montaj pe perete drept sau pe colt.
Pretul unui semineu variaza in functie de caracteristicile si materialele din care este fabricat. Montam seminee oriunde in tara, cu seriozitate si profesionalism!

Semineu Demetrias din piatra naturala Elada crem nu are pori iar intretinerea este foarte usoara

Acesta este un produs,Seminee Design” companie cu experienta de 85 de ani in domeniul semineelor sobelor dar si a cosurilor de fum. Prin cercetare si inovatie tehnologica permanenta, folosind doar piatra naturala de cea mai inalta calitate, a reusit sa mentina in tot acest timp continuitatea calitatii si a profesionalismului oferit clientilor sai din ce in ce mai numerosi si mai exigenti.

Contine:
– Semineu din piatra naturala Elada-crem si granit negru.
– Toate accesoriile de montaj(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu , hota & racordare inox 3 metri), 2 grile ventilatie + toate materialele necesare punerii in opera a semineului

– Montajul si transportul sunt incluse in pret.

Focar fonta

FOCAR  SEMINEU

Combustibil: Lemn,

Nu includem in pret zugraveli, gletuiri si lacuiri. Acest lucru il lasam pe mana unui zugrav-decorator

* Optional:
– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara de ardere

In acordarea garantiei produselor si serviciilor se va tine cont de respectarea instructiunilor de buna exploatare si intretinere a acestora de catre utilizator.
Achizitionarea acestui produs implica luarea la cunostiinta si respectarea instructiunilor de exploatare si intretinere ale acestuia.
Instalarea componentelor semineului si/sau ale cosului de fum se face numai de catre personal specializat.
Orice modificari ale structurii, elementelor componente si a modului de functionare ale semineului sau ale cosului de fum se pot face numai de catre personal specializat.

ATENTIE

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

<< return to listing