Semineu Mures          

Semineu pe lemne Mures 

Pret masca din piatra Semineu Mures  1499€uro

 Pret semineu  la gata cu transport si montaj gratuit oriunde in Romania 3466€

Pe site-ul nostru veti gasi modele de seminee metalice, cu forme avangardiste, avand avantajul de a fi compatibile cu forme diverse de combustibil: seminee pe lemne, seminee electrice sau seminee pe bioetanol.  De asemenea, oferim si o gama de seminee clasice,seminee rustice sau seminee moderne, pe lemne, realizate din piatra naturala si diverse materiale complementare (caramida,lemn). Pentru comoditatea dumneavoastra si pentru conditii limitate de a mobila locuinta, dispunem si de seminee electrice sau pe bioetanol. Acestea functioneaza fara cos de fum pot fi montate si in apartamente si au avantajul de a avea o aeroterma ce poate fi folosita in vremuri friguroase.

Pret vechi pentru semineu la gata   4366

Price: €1.499,00
Dimensiune: 140cm x 65cm x 90cm (LxWxH)

Descriere

                Semineu pe lemne Mures

 

Semineu pe lemne Mures  gata de functionare cu focar de fonta, toate accesoriile , livrare si montaj,oriunde in tara incluse in pret.

Pret Semineu Mures la gata          ………..3466€uro

Pret  masca piatra Semineu Mures    ……1499€uro

Pentru semineul la gata este luat in calcul camera de ardere( focarul )

Focar fonta Heltau

Pe site-ul nos

tru veti gasi modele de seminee metalice, cu forme avangardiste, avand avantajul de a fi compatibile cu forme diverse de combustibil: seminee pe lemne, seminee electrice sau seminee pe bioetanol.  De asemenea, oferim si o gama de seminee clasice,seminee rustice sau seminee moderne, pe lemne, realizate din piatra naturala si diverse materiale complementare (caramida,lemn). Pentru comoditatea dumneavoastra si pentru conditii limitate de a mobila locuinta, dispunem si de seminee electrice sau pe bioetanol. Acestea functioneaza fara cos de fum pot fi montate si in apartamente si au avantajul de a avea o aeroterma ce poate fi folosita in vremuri friguroase.

Semineu pe lemne de calitate superioara din piatra naturala Ellada Crem nu are pori si se intretine ireprosabil.
Semineul are o durata de viata de peste 85 de ani, functioneaza pe un principiu foarte simplu, acela al convectiei de aer, este usor de utilizat si nu are parti componente aflate in miscare care ar putea sa se strice in timp.
 
Semineu Mures.Contine:
– Semineu din piatra naturala Travertin si Crema Thasos- origine Grecia- FOCAR FONTA HELTAU     https://semineeieftine.com/despre-noi/focar-fonta-heltau/
-Hota izolata pentru convectie, calculata la o inaltime a incaperii intre 260 si 300cm;
-Tubulatura de conectare in cosul de fum + accesorii conectare;
-Grile de ventilatie si decompresie
Combustibil: Lemn,
– Toate accesoriile de montaj(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu , hota & racordare inox 3 metri), 2 grile ventilatie + toate materialele necesare punerii in opera a semineului -origine GRECIaDetalii livrare:
Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma
Durata montaj: 1 zi maxim 2
LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITENu includem in pret zugraveli, gletuiri si lacuiri. Acest lucru il lasam pe mana unui zugrav-decorator

* Semineu pe lemne Mures Optional:

– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara de ardere

ATENTIE

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

<< return to listing