Semineele sunt mai mult decat surse de caldura, sunt elemente decorative ale unei incaperi. Piatra, marmura sau granit sau calcar sunt materiale in care semineele moderne, clasice pot fi incastrate .Finisaj din piatra semineu,fara pori,fara  se intretine ireprosabil si nu are parti componente aflate in miscare care ar putea sa se strice in timp.

Pretul afisat este pentru masca semineu din piatra. Pentru kitul complet se va calcula focarul dorit +toate materialele de punere in functiune a semineului tip Sighisoara.

Price: €4.487,00

Descriere

  Semineu Sighisoara , semineu modern compatibil pe perete drept din piatra naturala Elada-Crem si granit .

Semineu Sighisoara Fie ca iti doresti sa modernizezi un colt sau un perete anume al casei sau sa iti construiesti casa la care ai visat, aceste seminee moderne reprezinta solutia perfecta pentru personalitatea spatiului tau. Iar in ultimii ani, ideea de a avea un semineu a devenit foarte populara. Si nu numai in living. Un semineu poate fi integrat cu succes in bucatarie, dormitor, chiar si in birou. Datorita simplitatii si functionalitatii sale, un șemineu va funcționa perfect in orice spatiu iti petreci timpul de zi cu zi.

In acordarea garantiei produselor si serviciilor se va tine cont de respectarea instructiunilor de buna exploatare si intretinere a acestora de catre utilizator.
Achizitionarea acestui produs implica luarea la cunostiinta si respectarea instructiunilor de exploatare si intretinere ale acestuia.
Instalarea componentelor semineului si/sau ale cosului de fum se face numai de catre personal specializat.
Orice modificari ale structurii, elementelor componente si a modului de functionare ale semineului sau ale cosului de fum se pot face numai de catre personal specializat.

Semineu Sighisoara COMBUSTIBILUL 

1.a. Se va folosi drept combustibil numai lemn de esenta tare(stejar, carpen, salcam, frasin), netratat chimic sau brichete din lemn de esenta tare fara clei de legatura sau alte substante toxice. Alimentarea se face manual.
1.b. Este interzisa folosirea lemnului rasinos(brad, molid, pin, etc.), cu exceptia aprinderii focului.
1.c. Combustibilul lemnos trebuie sa aiba o umiditate de pana la 15-20%.

 

Semineele sunt mai mult decat surse de caldura, sunt si elemente decorative intr-o incapere. Piatra, marmura sau granit sau calcar sunt materiale in care semineele moderne pot fi incastrate.


Finisaj din piatra semineu,fara pori,fara  se intretine ireprosabil si nu are parti componente aflate in miscare care ar putea sa se strice in timp. .

Cos de fum recomandat pentru perfecta functionare a semineului – cos ceramic, circular  cu interior de minim 180mm dar sunt compatibile si alte cosuri de fum.


Semineele moderne construite de compania noastra se pot personaliza astfel incat pentru finisajele externe se pot alege materiale diferite fata de cele prezentate in poza semineului si totodata se pot adapta ca forma si dimensiune pentru o gama variata de focare.


Detalii livrare:
Livrare: 7-10 zile  lucratoare de la comanda ferma.

 

Pretul semineului reprezinta finisajul din piatra naturala

*Semineu Sighisoara  Optional:

 – Focar semineu.

Focar B120 Sticla Stanga + Dreapta

– Sisteme automate de ventilatie fortata.

– Sisteme recuperatoare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperile alaturate

KIT DISTRIBUTIE AER CALD – ECO 3

– Priza exterioara de admisie a aerului de ardere

ATENTIE

Fotografiile prezentate au caracter informativ fiind modele proiectate in laborator si pot exista diferente intre aceasta si produsul final.

 

Montajul semineului sau si cosului dupa caz este la cheie cu proba de functionare, montajul dureaza de regula o zi maxim 2 zile, livrare gratuita, 3-7 zile in functie de zona.

Finisaj din  PIATRA NATURALA ELLADA CREM  & granit negru pentru semineu Modern.

<< return to listing