Semineele sunt mai mult decat surse de caldura, sunt elemente decorative intr-o incapere.Piatra, marmura sau granit sau calcar sunt materiale in care semineele moderne, clasice pot fi incastrate.

Price: €1.899,00

Descriere

  Semineu Sighisoara compatibil pe perete drept din piatra naturala Elada-Crem si granit .

Fie ca iti doresti sa modernizezi un colt anume al casei sau sa iti construiesti casa la care ai visat, aceste seminee moderne reprezinta solutia perfecta pentru personalitatea spatiului tau. Iar in ultimii ani, ideea de a avea un semineu a devenit foarte populara. Si nu numai in living. Un semineu poate fi integrat cu succes in bucatarie, dormitor, chiar si in birou. Datorita simplitatii si functionalitatii sale, un șemineu va funcționa perfect in orice spatiu iti petreci timpul de zi cu zi.

Semineele sunt mai mult decat surse de caldura, sunt elemente decorative intr-o incapere.Piatra, marmura sau granit sau calcar sunt materiale in care semineele moderne pot fi incastrate.


Finisaj din piatra semineu,fara pori se intretine ireprosabil.

Cos de fum recomandat pentru perfecta functionare a semineului – cos ceramic, circular  cu interior de minim 180mm dar sunt compatibile si alte cosuri de fum.


Semineele moderne construite de compania noastra se pot personaliza astfel incat pentru finisajele externe se pot alege materiale diferite fata de cele prezentate in poza semineului si totodata se pot adapta ca forma si dimensiune pentru o gama variata de focare.


Detalii livrare:
Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma.

 

Pretul semineului reprezinta finisajul din piatra naturala

*Semineu Sighisoara  Optional:

 – Focar semineu.

Focar B120 Sticla Stanga + Dreapta

– Sisteme automate de ventilatie fortata.

– Sisteme recuperatoare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperile alaturate

KIT DISTRIBUTIE AER CALD – ECO 3

– Priza exterioara de admisie a aerului de ardere

ATENTIE

Fotografiile prezentate au caracter informativ fiind modele proiectate in laborator si pot exista diferente intre aceasta si

<< return to listing