Semineu Agrigento compatibil pe colt si pe perete drept la gata cu toate accesoriile incluse transport si montaj gratuit oriunde in Romania.

Price: €4.896,00

Descriere

                          Semineu Agrigento

Semineu Agrigento compatibil pe colt si pe perete drept la gata cu toate accesoriile incluse transport si montaj gratuit oriunde in Romania.

Acesta este un produs,,Petros seminee” companie cu experienta de 85 de ani in domeniul semineelor sobelor dar si a cosurilor de fum. Prin cercetare si inovatie tehnologica permanenta, folosind doar piatra naturala de cea mai inalta calitate, a reusit sa mentina in tot acest timp continuitatea calitatii si a profesionalismului oferit clientilor sai din ce in ce mai numerosi si mai exigenti.

Semineu Agrigento contine:
– Semineu din piatra naturala Ellada Crem – origine Grecia
– FOCAR FONTA B70

Ihttps://semineu-bucuresti.ro/sample-page/focar-semineu-fonta-b70i-w9/

– Toate accesoriile de montaj(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu , hota & racordare inox 3 metri), 2 grile ventilatie + toate materialele necesare punerii in opera a semineului -origine GRECIA

– Montajul si transportul sunt incluse in pret.

Garantia produsului este de 2 +3 ani. Extinderea garantiei cu 3 ani, doar 199 euro, include si primele 3 inspectii-verificari obligatorii, dintre care doua pentru cosul de fum si una pentru semineu.

-Hota izolata pentru convectie, calculata la o inaltime a incaperii intre 260 si 300cm;
-Tubulatura de conectare in cosul de fum + accesorii conectare;
-Grile de ventilatie si decompresie
Combustibil: Lemn,

Detalii livrare:
Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma

Durata montaj: 1 zi maxim 2

Obtional

– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara pentru aerul de ardereferite fata de cele prezentate in poza semineului si totodata se pot adapta ca forma si dimensiune

<< return to listing