Doresti un semineu trainic la un pret avantajos?

Seminee pe lemne pret , pentru ca echipa noastra este prezenta in piata semineelor stim fiecare cerinta sa o aducem la proiect realizat! Avem o gama multipla de produse la montaj seminee: de la seminee pe lemne, pe bioetanol pana la seminee electrice si rustice,cat si cosuri de fum profesionale. Toate acestea sunt la preturi foarte bune pe toata zona Romaniei, accesibile pentru bugetul dumneavoastra!

Montajul semineului sau si cosului dupa caz este la cheie cu proba de functionare, montajul dureaza de regula o zi maxim 2 zile, livrare gratuita, 7-10zile in functie de zona.

 
Price: €2.125,00

Descriere

                                    Semineu Akropoli

Semineu  Akropoli compatibil pe perete drept sau pe colt – Livrare si montaj gratuit oriunde in Romania.
Produs de calitate superioara din piatra naturala Travertin si Ellada Natura si Ellada Crem, nu are pori si se intretine ireprosabil

Contine:

 – Semineu Akropoli din piatra naturala Travertin si Ellada Natura si Ellada Crem- origine Grecia

 L 142 x A 25 x H 107cm

 – FOCAR FONTA B70I

 – Toate accesoriile de montaj:(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu la hota & racordare inox 3 metri), 2 grile ventilatie .Sunt incluse toate materialele necesare punerii in opera a semineului.

Cos de fum recomandat pentru perfecta functionare a semineului – cos ceramic, circular  cu interior de 180mm dar sunt compatibile si alte cosuri de fum.

Contrar aparentelor un semineu bine construit are un randament mai bun, pana in 85%-90% decat orice soba de teracota sau soba normala 55%-60%
Asta din simplul motiv ca soba radiaza caldura pe cand un semineu functioneaza pe baza convectiei de aer ( circularea aerului in incapere, luand aerul rece de la nivelul pardoselii trecandu-l prin camera de convectie si refuleaza pe sus..

Montajul semineului sau si cosului dupa caz este la cheie cu proba de functionare, montajul dureaza de regula o zi maxim 2 zile, livrare gratuita, 7-10zile in functie de zona.

* Optional:

– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara de ardere.

ATENTIE

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITE !

Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei in functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

Comenzile completari ulterioare se considera comanda nou. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie ele pot prezenta diferente de nuanta fata de comanda initiala.

<< return to listing