Semineul este usor de utilizat si nu are parti componente aflate in miscare care ar putea sa se strice in timp.

Semineul va asigura reducerea substantiala a facturii la incalzire, iar in cazul unei pene de electricitate sau de gaze poate suplini cu succes incalzirea intregii locuinte- in asociere cu kitul de recuperare a caldurii pentru etajele superioare.Locuintele de astăzi sunt proiectate  pentru utilizarea  spațiilor, viziunea arhitecturală bioclimatică și aplicațiile tehnologice  foarte avansate. Principalul lucru, desigur, este trăirea confortabilă și sănătoasă în ambele spații ergonomice și elegante.

Astăzi, șemineul este un element de decor care trebuie să fie armonios din punct de vedere estetic cu restul spațiului. Este un element arhitectural și decorativ al cărui scop nu este numai căldura, ci și crearea unei atmosfere calde.

 
Price: €2.925,00

Descriere

                                    Semineu Akropoli

Semineu  Akropoli compatibil pe perete drept sau pe colt – Livrare  gratuita oriunde in Romania.
Produs de calitate superioara din piatra naturala Travertin si Ellada Natura si Ellada Crem, nu are pori si se intretine ireprosabil

Contine:

 – Semineu Akropoli din piatra naturala Travertin si Ellada Natura si Ellada Crem- origine Grecia

 L 142 x A 25 x H 107cm

 – FOCAR FONTA B70I

https://semineeieftine.com/magazin-on-line/focar-semineu-b70i/

 – Toate accesoriile :(kitul de montaj semineu, sistemul izolatie antiincendiu la hota & racordare inox 3 metri), 2 grile ventilatie .Sunt incluse toate materialele necesare punerii in opera a semineului.

Cos de fum recomandat pentru perfecta functionare a semineului – cos ceramic, circular  cu interior de minim 180mm dar sunt compatibile si alte cosuri de fum.

Contrar aparentelor un semineu bine construit are un randament mai bun, pana in 85%-90% decat orice soba de teracota sau soba normala 55%-60%
Asta din simplul motiv ca soba radiaza caldura pe cand un semineu functioneaza pe baza convectiei de aer ( circularea aerului in incapere, luand aerul rece de la nivelul pardoselii trecandu-l prin camera de convectie si refuleaza pe grilele de la nivelul superior al hotei..

Montajul semineului sau si cosului dupa caz este la cheie cu proba de functionare, montajul dureaza de regula o zi maxim 2 zile, livrare gratuita, 7-10zile in functie de zona.

* Optional:

– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara de ardere.

ATENTIE

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsele respective. Specificatiile tehnice pentru acest produs sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
LIVRARE  GRATUITA !

Termenul de livrare este intre 7 – 10 zile de la confirmarea ferma a achizitiei in functie de model Termenul exact se va comunica in momentul primirii comenzii ferme. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie termenul final se poate mari sau scurta cu 10-12 zile.

Comenzile completari ulterioare se considera comanda nou. Din cauza complexitatii procesului de fabricatie ele pot prezenta diferente de nuanta fata de comanda initiala.

<< return to listing