Doresti un semineu trainic la un pret avantajos?

Seminee pe lemne pret , pentru ca echipa noastra este prezenta in piata semineelor stim fiecare cerinta sa o aducem la proiect realizat! Avem o gama multipla de produse la montaj seminee: de la seminee pe lemne, pe bioetanol pana la seminee electrice si rustice,cat si cosuri de fum profesionale. Toate acestea sunt la preturi foarte bune pe toata zona Romaniei, accesibile pentru bugetul dumneavoastra!

Seminee Petros va ofera cele mai bune promotii, transport, montaj si toate accesoriile pentru punerea in functiune a semineelor sunt incluse in pret.

Pret vechi 3000 €

 
Price: €2.255,00

Descriere

                                          Semineu Polydorus

Semineu Polydorus   este un produs Petros Seminee, companie cu traditie de peste 75 de ani in domeniul semineelor si cosurilor de fum
Prin cercetare si inovatie tehnologica permanenta, folosind doar piatra naturala de cea mai inalta calitate, atent selectionata, Seminee Petros a reusit sa mentina in tot acest timp continuitatea calitatii si a profesionalismului oferit clientilor sai din ce in ce mai numerosi si mai exigenti.
Semineul este un produs de top, semineu tip fronton, realizat din piatra naturala de inalta calitate, cu un design unic, elegant, de inspiratie clasica.
Detalii produs:

Semineu Polydorus posibilitate montaj pe perete drept sau pe colt.

Include: – Semineu din piatra naturala Travertin cu blat din granit
– Racord flexibil din inox, 3ml , Kit hota ignifuga
– Kit de izolare hota
1- 2 Grile de refulare a aerului cald
– origine Grecia
– Toate accesoriile de montaj(kitul de montaj semineu,
Combustibil: Lemn,

Masca semineu din piatra naturla travertin si blat din granit,

Focar fonta 11 kw

https://semineeieftine.com/despre-noi/focar-semineu-b70i/

Garantia produsului este de 2 +3 ani. Extinderea garantiei cu 3 ani, doar 199 euro, include si primele 3 inspectii-verificari obligatorii, dintre care doua pentru cosul de fum  si una pentru semineu.

Inspectiile si verificarile se fac la nivel national si includ filmarea full HD a traseului cosului de fum sau, in cazul semineului a spatiului de convectie si a celui de ardere, eliberarea certificatelor tehnice periodice conform HG537/2007.

Cos de fum recomandat pentru perfecta functionare a semineului – cos ceramic, cu interior circular. Semineul este compatibil in parametri de functionare corecta si cu alte cosuri de fum, adoptandu-se diverse accesorii de conectare.

Montajul semineului sau si cosului dupa caz este la cheie cu proba de functionare, montajul dureaza de regula o zi maxim 2 zile, livrare gratuita, 3-7 zile in functie de zona

Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma
Durata montaj: 1 zi maxim 2
 Detalii livrare:
Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma
Durata montaj: 1 zi maxim 2
LIVRAREA SI MONTAJUL SUNT GRATUITE !

* Semineu Polydorus Optional:

– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara pentru aerul de ardere

<< return to listing