Seminee Petros va ofera cele mai bune promotii, transport, montaj si toate accesoriile pentru punerea in functiune a semineelor sunt incluse in pret.

Atentie.
Culoarea roz provine de la rigipsul antifoc care se va vopsi in culorile dorite de proprietar.
Loc amplasare: Semineu de colt, Semineu de perete drept
Stil,gen: semineu rustic cu focar inchis standard
Material: Ardezie, Ellada Crem, Lemn
Combustibil: seminee pe lemne
 
Price: €2.840,00

Descriere

                                          Semineu Polydorus

Semineu Polydorus   este un produs Petros Seminee, companie cu traditie de peste 75 de ani in domeniul semineelor si cosurilor de fum
Prin cercetare si inovatie tehnologica permanenta, folosind doar piatra naturala de cea mai inalta calitate, atent selectionata, Seminee Petros a reusit sa mentina in tot acest timp continuitatea calitatii si a profesionalismului oferit clientilor sai din ce in ce mai numerosi si mai exigenti.
Semineul este un produs de top, semineu tip fronton, realizat din piatra naturala de inalta calitate, cu un design unic, elegant, de inspiratie clasica.

Semineu Polydorus  este compatibil cu o multitudine de modele de focare iar dimensiunile semineului se pot adapta functie de focarul dumneavoastra sau focarul ales din gama noastra de focare.

In acordarea garantiei produselor si serviciilor se va tine cont de respectarea instructiunilor de buna exploatare si intretinere a acestora de catre utilizator.
Achizitionarea acestui produs implica luarea la cunostiinta si respectarea instructiunilor de exploatare si intretinere ale acestuia.

https://semineeieftine.com/instructiuni-de-utilizare-seminee/

Instalarea componentelor semineului si/sau ale cosului de fum se face numai de catre personal specializat.
Orice modificari ale structurii, elementelor componente si a modului de functionare ale semineului sau ale cosului de fum se pot face numai de catre personal specializat

Detalii produs:

Semineu Polydorus posibilitate montaj pe perete drept sau pe colt.

Include: – Semineu din piatra naturala Travertin cu blat din granit

Garantia produsului este de 2 +3 ani. Extinderea garantiei cu 3 ani, doar 199 euro.

Inspectiile si verificarile se fac la nivel national si includ filmarea full HD a traseului cosului de fum sau, in cazul semineului a spatiului de convectie si a celui de ardere, 

Cos de fum recomandat pentru perfecta functionare a semineului – cos ceramic, cu interior circular. Semineul este compatibil in parametri de functionare corecta si cu alte cosuri de fum, adoptandu-se diverse accesorii de conectare.

Livrare: 7-10 zile de la comanda ferma

* Semineu Polydorus Optional:
Posibilitate montaj: 1 zi maxim 2

–  Focar fonta

– Sisteme de ventilatie fortata
– Sisteme de recuperare de caldura si distributie aer cald catre alte incaperi
– Priza exterioara pentru aerul de ardere

<< return to listing